n-martin tim


Arhitektonski biro N-Martin osnovan je 2005. godine kao prirodan sled događaja i dugogodišnjeg rada arhitekte Nikole Martinovića.

Rad studija je multidisciplinaran i obuhvata arhitekturu, enterijarska uređenja, urbanističke projekte, urbanističke i arhitektonske analize, dizajn nameštaja i istraživanja na poljima umetnosti i dizajna.

Za relativno kratak period studio je uspeo da ostvari visok ugled u svojoj branši, kako u Srbiji tako i u okruženju. Stalna želja za istraživanjem na različitim poljima u arhitekturi, praćenje trendova, primena tehnoloških inovacija, upotreba energetski efikasnih sistema učinila je da se studio razvije u jedan kompaktan tim koji može da odgovori svim zahtevima savremenog načina života. Upotreba održive energije kao i njena primena u svakodnevnom životu nam je oduvek bio primarni cilj tokom procesa dizajniranja. Želimo da u svakoj oblasti arhitekture pomognemo klijentima i partnerima da iskoriste sve resurse koji im se pružaju, a da pri tom ne utiču negativno na svoju okolinu, samim tim da učine svoje okruženje boljim i lepšim mestom za život.

Kroz takvu vizuru različitih interdisciplinarnih celina, smireni i temperamentni doživljaj prostora, naša arhitektura postaje živopisna sa jakom karakternom crtom i potpisom stvaralaca. Možemo i uvek nađemo način da odgovorimo na sve zahteve i želje naših klijenta i partnera, a da pri tome delimo obostrano zadovoljstvo krajnjim proizvodom.
Ono što nas razlikuje od sličnih arhitektonskih studija jeste što u svakom trenutku znamo da razumemo potrebe naših klijenata i da kasnije našu arhitekturu baziramo u skladu sa tim potrebama.

Prolazeći kroz različitosti arhitektonskih programa pokušavamo da stvorimo prostore koji su prijatni, funkcionalni, dinamični i u skladu sa vremenom u kome živimo.
Shvatanje arhitekture i kreiranja prostora doživljavamo kao izazove koji svojom lepotom raznolikosti upotpunjavaju naš kreativni izraz.


NMARTIN tim | Nikola i Jelena

NMARTIN tim

Nikola Martinović Dipl. inž. arh.
Jelena Plačkov Dipl. inž. arh.

Dunja Zilić Dipl. inž. arh.

Svetlana Martinović grafički dizajner
Dragana Medić web dizajner
Ivana Radulović grafički dizajner
www.3-oranges.com

Renata Đurić prof, Barselona, Španija
Mirjana Lomić građ. tehn.
Ljiljana Lomić – Karan građ. tehn.
Branislav Radibratović dipl. ing. građ.
Vladimir Mučenski dipl. ing. građ.
Milka Šobot građ. ing.
Darko Čarnopiski dipl. ing. maš.
Jovan Milošević dipl. ing. el.